Chef John ' s Make-Ahead sos de curcan
Chef John ' s Make-Ahead Turcia sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 173 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 280 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți țelină, aripi de curcan, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Asigurați-Înainte Sos De Curcan, Asigurați-Înainte Sos De Curcan, și Asigurați-Înainte Sos De Curcan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Combinați ceapa, morcovii, țelina și uleiul vegetal într-o tigaie mare și aruncați pentru a acoperi.
Așezați aripile de curcan deasupra legumelor
Așezați tigaia de prăjire în cuptorul preîncălzit și gătiți până când aripile de curcan se rumenesc și legumele se caramelizează și se înmoaie, 45 până la 60 de minute.
Transferați aripile și legumele de curcan într-un vas mare.
Așezați tigaia de prăjire peste un arzător cu plită la foc mediu.
Se toarnă 2 linguri de apă rece în tigaie și se aduce la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Transferați amestecul în oală și adăugați 10 căni de apă rece, cimbru și usturoi.
Aduceți amestecul de aripi de curcan la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit, până când carnea cade de pe os, aproximativ 3 ore. Îndepărtați grăsimea de curcan pe tot parcursul procesului și puneți deoparte 2 linguri.
Se strecoară stocul de curcan și se rezervă 6 căni de stoc; aruncați toate solidele.
Încălziți untul și 2 linguri de grăsime de curcan rezervată într-o cratiță mare la foc mediu.
Se presară în făină și se gătește, amestecând continuu, până când începe să miroasă a crustă de plăcintă gătită, 2 până la 3 minute. Se toarnă încet în stocul de curcan, amestecând continuu. Creșteți căldura la mare și fierbeți până se îngroașă și se încălzește, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne după gust.