Cheesesteaks De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cheesesteaks de pui. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.52 pe portie. O porție conține 612 calorii, 45g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, ardei cherry, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cheesesteaks De Pui, Cheesesteaks De Pui Chipotle, și Cheesesteaks De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aliniați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Aruncați puiul, 1 lingură ulei de măsline, boia, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol; întindeți într-un singur strat pe foaia de copt. Prăjiți până când tocmai ați fiert, 15 minute.
Transferați puiul pe o tăietură; aruncați folia și rezervați foaia de copt.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la auriu, 6 până la 8 minute.
Adăugați usturoiul, 1/4 linguriță de sare și piper după gust și gătiți, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă ardeii murați.
Ungeți interiorul rulourilor cu restul de 1 lingură de ulei de măsline; aranjați partea tăiată în sus pe foaia de copt și prăjiți la cuptor, aproximativ 2 minute. Tăiați subțire puiul și împărțiți-l între rulouri. Se acoperă uniform cu amestecul de ceapă și brânza. Reveniți la cuptor pentru a topi brânza, aproximativ 2 minute. Se acoperă cu sos fierbinte și / sau ketchup și se servește cu bețișoare de morcov și țelină.
Fotografie de Christopher Testani