Cheesecakelets
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Cheesecakelets ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 15 și costă 32 de cenți per porție. O porție conține 49 de calorii, 3 g de proteine și 2 g de grăsimi. Un amestec de făină, brânză de vaci, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 18%. sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți căpșunile într-un castron și stropiți cu oțet balsamic și zahăr. Amestecați înainte de a acoperi cu folie de plastic și lăsați să se infuzeze în timp ce faceți cheesecakelet-urile.
Se amestecă gălbenușurile cu zahărul, batând bine.
Adăugați vanilia, brânza de vaci și făina. Apoi, într-un alt castron, bateți albușurile până devin spumoase cu un tel și amestecați-le în amestecul de brânză de vaci.
Încălziți o grătar netedă sau o tigaie antiaderentă și puneți aluatul pe ea pentru a face prăjituri de aproximativ 3 până la 4 inci în diametru. Fiecare cheesecakelet va dura aproximativ un minut să se întărească dedesubt, apoi ar trebui să-l răsturnați și să gătiți cealaltă parte și să scoateți pe o farfurie încălzită când este gata.
Întoarceți căpșunile în siropul rubin pe care l-au făcut și striviți câteva bucăți cu o furculiță în același timp.
Serviți cu cheesecakelets fierbinți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Argyle Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Argyle Pinot Noir]()
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.