Cheesecake ușor necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 372 calorii. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână făină, fructe de pădure, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cheesecake Ușor-Bare De Cheesecake Cu Afine, Cheesecake Ușor, și Cheesecake ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incinge cuptorul la 325 F. Se unge placa de placinta cu scurtarea, folosind pensula de patiserie. Salvați placa de plăcintă pentru mai târziu (veți avea nevoie de ea la Pasul 3).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Cuptor
2
Puneți laptele, extractul de migdale, zahărul, făina și sarea în blender. Crăpați ouăle pe partea laterală a blenderului, lăsând ouăle să alunece în blender. Acoperiți blenderul cu capac. Amestecați la viteză mare timp de aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Tăiați crema de brânză în cubulețe mici pe tăbliță, folosind cuțitul de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
4
Adăugați cremă de brânză în blender. Acoperiți blenderul cu capac. Se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul în placa de plăcintă unsă.
6
Coaceți timp de 48 până la 52 de minute sau până când cheesecake-ul este ușor jiggly când placa de plăcintă este agitată. Folosiți suporturile pentru oală pentru a scoate placa de plăcintă din cuptor și așezați-o pe suportul de răcire a firului.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Suport Pentru Oală
Cuptor
7
Lăsați cheesecake-ul să se răcească timp de 1 oră. Puneți cheesecake la frigider pentru cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
8
Tăiați cheesecake-ul în 8 felii, folosind cuțitul ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
9
Puneți feliile pe farfuriile de desert.
10
Stropiți toppingul de înghețată peste felii de cheesecake. Dacă doriți, presărați fructele de pădure deasupra feliilor de cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping De înghețată
Fructe De Padure
11
Serviți imediat. Acoperiți orice cheesecake rămas cu folia de plastic și puneți-l la frigider.