Cârnați De Cartofi Coaceți
Coacerea cartofilor cu cârnați necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați supă de vită de legume condensată, cremă condensată de supă de ciuperci, cârnați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați și cartofi coaceți, Cârnați și cartofi coaceți, și Cârnați De Cartofi Coaceți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cuptor: preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o caserolă de 4 litri, combinați cartofii, kielbasa sau cârnații, supa de ciuperci și supa de legume de vită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 1/2 ore.
Așezați cartofii, kielbasa sau cârnații, supa de ciuperci și supa de legume într-un aragaz lent.
Gatiti la setare scazuta timp de 6 pana la 8 ore.