Cheesecake-ul final este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 671 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, smântână, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Cheesecake-Ul Suprem, Ultimate Cheesecake, și Ultimate Cheesecake.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Într-un bol de amestecare, combinați ingredientele cu o furculiță până se umezesc uniform. Înveliți ușor fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 8 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bol De Amestecare
2
Turnați firimiturile în tigaie și, folosind fundul unei căni de măsurare sau fundul neted al unui pahar, apăsați firimiturile în jos în bază și 1 inch în sus pe laturi. Se da la frigider 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
1
În vasul unui mixer electric, bateți crema de brânză la viteză mică timp de 1 minut până când este netedă și fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați ouăle, câte 1 și continuați să bateți încet până se combină. Adăugați treptat zahărul și bateți până devine cremos, timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
3
Adăugați smântână, coajă de lămâie și vanilie. Răzuiți periodic părțile laterale ale bolului și ale bătătorilor. Aluatul trebuie să fie bine amestecat, dar nu prea bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Smântână
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Turnați umplutura în tigaia căptușită cu crustă și neteziți blatul cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
5
Puneți tigaia cu cheesecake pe o bucată mare de folie de aluminiu și pliați părțile laterale din jurul ei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Formă De Tort
7
Se toarnă apă clocotită în tigaia de prăjire până când apa este cam la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu cheesecake; folia va împiedica scurgerea apei în cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
8
Coaceți timp de 45 de minute. Cheesecake-ul ar trebui să se agite în continuare (se va întări după răcire), așa că aveți grijă să nu gătiți prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 30 de minute. Se răcește la frigider, acoperit slab, timp de cel puțin 4 ore. Slăbiți cheesecake-ul de pe părțile laterale ale tigaiei rulând o spatulă subțire de metal în jurul marginii interioare. Desfaceți și transferați pe o farfurie de tort. Folosind o spatulă întindeți un strat de topping cald de afine de lămâie pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
10
Feliați cheesecake-ul cu un cuțit subțire, fără zimțare, care a fost scufundat în apă fierbinte. Ștergeți uscat după fiecare tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
11
Într-o cratiță mică adăugați toate ingredientele și fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 5 minute până când fructele încep să se descompună ușor. Se lasă să se răcească înainte de a se întinde pe cheesecake.