Cheesecake-ul mătușii Peggy cu Topping de Praline

Cheesecake-ul mătușii Peggy cu Topping de Praline
Cheesecake-ul mătușii Peggy cu Topping de Praline ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 682 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 1,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3478 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 28%. Încearcă Cheesecake-ul mătușii Peggy cu Topping de Praline, Potpourri-ul mătușii Peggy, și Chili de curcan al mătușii Peggy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Într-un castron mediu combinați untul, firimiturile și zahărul până se omogenizează bine. Apăsați în partea de jos și cu 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci, folosind partea din spate a unei linguri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
1
Într-un castron mare, folosind un mixer manual, bateți crema de brânză, zahărul, ouăle și vanilia până devin cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Se toarnă în crusta pregătită și se coace timp de 35 până la 45 de minute. Asigurați-vă că centrul este ferm înainte de a scoate cheesecake-ul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți tigaia din cuptor într-un raft și lăsați-o să se răcească complet. Eliberați forma arcului și transferați tortul într-un platou pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Într-o cratiță mică și grea, amestecați zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă siropul de porumb și se gătește la foc mediu, amestecând continuu, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nucile și vanilia. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți toppingul de pralină peste cheesecake-ul răcit și serviți. Păstrați resturile în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Angel Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista