Cheesecake Rusesc Alb
Cheesecake rus alb ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 652 calorii, 15g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 55 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, lichior cu aromă de cafea, biscuiți graham și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Bare Albe De Cheesecake Rusești, Alb Rusă, și Fierbinte Alb Rusă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. capacul exterior de jos și părțile laterale ale 9-inch springform pan cu folie pentru a evita scurgerile. Într-un castron mic, amestecați biscuiții graham zdrobiți și untul. Apăsați amestecul uniform în partea de jos a tigaiei. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu biciul sau mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați zahăr, espresso, lapte, lichior, unt și vanilie; bateți la viteză mică până se omogenizează (nu amestecați prea mult).
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până se combină.
Se toarnă umplutura cu grijă în tigaie.
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când centrul este doar setat. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Acoperiți cheesecake; la frigider 4 ore sau peste noapte.
Pentru a face topping, topiți acoperirile cu bomboane de vanilie și ciocolată cu lapte, conform instrucțiunilor de pe pachete. Folosind linguri sau pungi de decorare, stropiți linii de acoperiri de bomboane peste cheesecake refrigerat.
Lăsați acoperirea să se stabilească înainte de servire.