Cheesecake portocaliu delicios cu zmeură

Cheesecake portocaliu delicios cu zmeură
Această rețetă servește 16. Dacă $1.26 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake portocaliu delicios cu zmeură ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 465 calorii. Un amestec de frișcă, suc de portocale, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Delicios, Dar Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Cheesecake Lite și delicios, și Cheesecake Cu Migdale Delicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 300 F. în partea de jos a tigaiei cu formă de arc de 9 inci, Se amestecă firimiturile de biscuiți și untul până când firimiturile sunt bine acoperite. Apăsați ferm pe partea inferioară și 1 inch în sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în lapte, ouă, vanilie și 1 linguriță de coajă de portocală, răzuind bolul de două ori, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Coaceți 1 oră până la 1 oră 20 de minute sau până când marginea este maro auriu deschis și centrul este încă ușor jiggly. Se răcește pe grătar 30 de minute. Refrigerați 4 ore sau până la răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți frisca doar până la fierbere la foc mic. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou, zahărul și 1 linguriță de coajă de portocală cu furculița sau sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă o cantitate mică de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri, apoi se amestecă amestecul de gălbenușuri înapoi în smântână în cratiță. Gatiti la foc mic 10-15 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul acopera o lingura. NU FIERBEȚI.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
6
Se ia de pe foc. Se răcește 30 de minute sau până la temperatura camerei. Se amestecă lichiorul. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
7
Pentru a servi, lingurați aproximativ 2 linguri de sos pe farfurii individuale de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
8
Puneți pană de cheesecake pe Sos. Se acoperă cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
SosSos
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista