Cheesecake portocaliu delicios cu zmeură
Această rețetă servește 16. Dacă $1.26 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake portocaliu delicios cu zmeură ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 465 calorii. Un amestec de frișcă, suc de portocale, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Delicios, Dar Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Cheesecake Lite și delicios, și Cheesecake Cu Migdale Delicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F. în partea de jos a tigaiei cu formă de arc de 9 inci, Se amestecă firimiturile de biscuiți și untul până când firimiturile sunt bine acoperite. Apăsați ferm pe partea inferioară și 1 inch în sus a tigaiei.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în lapte, ouă, vanilie și 1 linguriță de coajă de portocală, răzuind bolul de două ori, până se omogenizează bine.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 20 de minute sau până când marginea este maro auriu deschis și centrul este încă ușor jiggly. Se răcește pe grătar 30 de minute. Refrigerați 4 ore sau până la răcire.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți frisca doar până la fierbere la foc mic. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou, zahărul și 1 linguriță de coajă de portocală cu furculița sau sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă o cantitate mică de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri, apoi se amestecă amestecul de gălbenușuri înapoi în smântână în cratiță. Gatiti la foc mic 10-15 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul acopera o lingura. NU FIERBEȚI.
Se ia de pe foc. Se răcește 30 de minute sau până la temperatura camerei. Se amestecă lichiorul. Se dă la frigider până la servire.
Pentru a servi, lingurați aproximativ 2 linguri de sos pe farfurii individuale de servire.
Puneți pană de cheesecake pe Sos. Se acoperă cu zmeură.