Cheesecake New York Ricotta cu conținut scăzut de carbohidrați

Cheesecake New York Ricotta cu conținut scăzut de carbohidrați
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în repertoriul dvs., prajitura cu brânză ricotta din New York cu conținut scăzut de carbohidrați ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 369 de calorii. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este pe placul a 73 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cremă de brânză, suc de lămâie, înlocuitor de zahăr și smântână. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 10 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent de 21%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesecake-ul PHILADELPHIA® New York Style Carb Counter, Low Fat Sugar Free Cheesecake New York Style și Healthy Strawberry Cheesecake Dip (scăzut în grăsimi, carbohidrați, fără zahăr și bogat în proteine!).

Instrucțiuni

1
Echipament special: 1 tavă de prăjitură cu arc (8-inch).
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)
3
Pulverizați tigaia elastică cu spray de gătit cu ulei vegetal antiaderent. Pus deoparte. Într-o tavă puțin adâncă suficient de mare pentru a încăpea tava de tort, turnați aproximativ 1 inch de apă și puneți-o pe grătarul central al cuptorului pentru a se preîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
În bolul unui mixer electric, bateți crema de brânză moale, ricotta, smântâna și înlocuitorul de zahăr la viteză mică, timp de aproximativ 1 minut, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Prin TortPrin Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Într-un castron separat, folosind un tel de sârmă, amestecați smântâna groasă, vanilia, sucul de lămâie, ouăle și gălbenușurile de ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Dați mixerul la viteză medie și turnați încet amestecul de ouă în amestecul de cremă de brânză. Bateți doar până se omogenizează și apoi opriți; ai grija sa nu bati prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Turnați aluatul în tava cu arc unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
8
Puneți tigaia în baia de apă încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 275 de grade F. Continuați coacerea timp de 1 1/2 oră sau până când blatul devine maro auriu deschis și tortul se smulge de pe părțile laterale ale tăvii. Opriți cuptorul când ați terminat de gătit și lăsați prăjitura la cuptor pentru încă 3 ore. (Acest lucru va păstra tortul frumos și înalt.) Apoi scoateți tortul și puneți-l la frigider înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Servit rece.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista