Cheesecake Mascarpone cu crustă de caju prăjită și sos de caramel din fructul pasiunii
Această rețetă face 16 porții cu 387 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Dacă $1.07 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake Mascarpone cu crustă de caju prăjită și sos de caramel de fructe de pasiune ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ghimbir măcinat, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cheesecake Cu Fructe De Pasiune La Cuptor Cu Sos De Zmeură De Vanilie, Plăcintă Cu Înghețată Cu Fructe De Pasiune Cu Crustă De Ghimbir, și Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. Înfășurați în afara tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 3/4 inci, cu 2 straturi de folie rezistentă. Se macină fin caju și zahăr brun în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Caju
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Adăugați făină, sare și condimente; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Adăugați unt și amestecați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Adăugați gălbenușul de ou; folosind viraje pornite/oprite, amestecați până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul peste partea de jos și 1/2 inch în sus laturile tigaiei pregătite. Pierce crusta peste tot cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute. Crustă rece. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Folosind mixerul electric, bateți amestecul de brânză până când este neted și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Brânză
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați brânză mascarpone și smântână; bateți la viteză mică doar până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouă 2 la un moment dat, bătând doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Transferați umplutura în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire. Umpleți tigaia de prăjire cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie De Prăjire
6
Așezați tigaia de prăjire cu cheesecake în cuptor; acoperiți tigaia de prăjire cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
Cuptor
7
Coaceți cheesecake 30 de minute. Ridicați marginea foliei pentru a permite aburului să scape; acoperiți din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
8
Coaceți tortul 30 de minute. Ridicați din nou folia; acoperiți din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
9
Coaceți până când tortul este slab setat, dar umplerea se agită peste tot când tigaia este agitată ușor, ridicând folia la fiecare 10 minute, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
10
Scoateți cheesecake-ul din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
11
Se pune pe raft; se răcește 1 oră. La frigider neacoperit până la rece, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la frigider.)
12
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a elibera cheesecake.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Tăiați în pene.
14
Stropiți fiecare pană cu sos cald de caramel. Lingurați niște fructe alături și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Fructe
15
* Cremă de brânză italiană, disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.