Această rețetă servește 16 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 519 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frișcă, gălbenușuri de ou, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Lindy ' s Cheesecake – acesta este un Cheesecake tradițional din New York, Cheesecake Din New York, și Cheesecake Din New York.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor tigaia cu arc de 9 inci cu scurtare; îndepărtați fundul. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele crustei cu furculița până se formează aluatul; se adună într-o bilă. Apăsați o treime din aluat uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bol
Cuptor
2
Așezați pe foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc; rece. Asamblați partea inferioară și laterală a tigaiei; partea sigură. Apăsați aluatul rămas la 2 centimetri în sus de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Creșteți temperatura cuptorului la 246°.într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, făina, coaja de portocală, coaja de lămâie și sarea cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până la omogenizare. Bateți ouăle, 2 gălbenușuri de ou și 1/4 cană de frișcă, bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă De Brânză
Coaja De Portocala
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
5
Se toarnă în crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Reduceți temperatura cuptorului la 93°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți cu 1 oră mai mult. Cheesecake poate să nu pară făcut, dar dacă o zonă mică din centru pare moale, va deveni fermă pe măsură ce cheesecake se răcește. (Nu introduceți un cuțit pentru a testa coacerea, deoarece gaura ar putea cauza crăparea cheesecake-ului.) Opriți cuptorul; lăsați cheesecake în cuptor cu 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
9
Se scoate din cuptor și se răcește în tigaie pe raftul de răcire, departe de curenți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
10
Fără eliberarea sau îndepărtarea laterală a tigaiei, rulați cu atenție spatula metalică de-a lungul părții tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Refrigerați neacoperit aproximativ 3 ore sau până la răcire; acoperiți și continuați să refrigerați cel puțin 9 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
11
Rulați spatula metalică de-a lungul părții tigaiei pentru a slăbi din nou cheesecake-ul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
12
Îndepărtați partea tigaiei; lăsați cheesecake pe fundul tigaiei pentru a servi. Într-un castron mic răcit, bateți 3/4 cană frișcă cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Tigaie
13
Întindeți frisca deasupra cheesecake-ului. Decorează cu migdale. A se păstra acoperit la frigider.