Cheesecake de citrice cu glazură de marmeladă
Dacă $1.72 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake de citrice cu glazură de marmeladă ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție conține 788 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână, suc de lămâie, crenguțe de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake Ricotta Cu Glazură De Marmeladă De Portocale De Sânge, Ulei de măsline pâine de mac cu citrice cu glazură de vanilie de citrice, și Marmeladă cu trei citrice.
Instrucțiuni
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 425 F. Unt tigaie cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 inci.
Bateți gălbenușul de ou, sucul de lămâie, coaja de lămâie și vanilia într-un castron mic pentru a se amesteca. Amestecați făina și zahărul în procesor.
Adăugați unt și procesați până se formează firimituri grosiere. Cu mașina în funcțiune, adăugați amestecul de gălbenușuri și amestecați până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul pe partea de jos și pe laturile de 1 1/2 inci în sus ale tigaiei pregătite. Înghețați crusta 10 minute.
Bateti albusul de ou pana se spumeaza.
Periați ușor crusta cu puțin albus de ou.
Coaceți până când crusta este aurie palidă, aproximativ 15 minute. Se răcește pe raft în timp ce se pregătește umplutura. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Pentru umplere: folosind mixerul electric, bateți crema de brânză într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați zahăr; bate până se omogenizează bine. Bateți în 2 linguri amidon de porumb, 1 lingură suc de lămâie, toată coaja de citrice și vanilie.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Bateți în smântână.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți tortul până când este umflat și crăpat în jurul marginilor și centrul se mișcă doar ușor atunci când tigaia este agitată ușor, aproximativ 55 de minute.
Scoateți din cuptor. Rulați cuțitul mic în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Tort rece în tigaie pe raft. Prajitura la frigider peste noapte.
Se fierbe marmelada și 2 lingurițe de suc de lămâie în cratiță până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Întindeți glazura caldă deasupra tortului. Chill tort 10 minute.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Transferați tortul pe platou.
Se ornează cu portocală și mentă.