Dacă $1.72 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake de citrice cu glazură de marmeladă ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție conține 788 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână, suc de lămâie, crenguțe de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake Ricotta Cu Glazură De Marmeladă De Portocale De Sânge, Ulei de măsline pâine de mac cu citrice cu glazură de vanilie de citrice, și Marmeladă cu trei citrice.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 425 F. Unt tigaie cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Bateți gălbenușul de ou, sucul de lămâie, coaja de lămâie și vanilia într-un castron mic pentru a se amesteca. Amestecați făina și zahărul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați unt și procesați până se formează firimituri grosiere. Cu mașina în funcțiune, adăugați amestecul de gălbenușuri și amestecați până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul pe partea de jos și pe laturile de 1 1/2 inci în sus ale tigaiei pregătite. Înghețați crusta 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Bateti albusul de ou pana se spumeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Periați ușor crusta cu puțin albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți până când crusta este aurie palidă, aproximativ 15 minute. Se răcește pe raft în timp ce se pregătește umplutura. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Pentru umplere: folosind mixerul electric, bateți crema de brânză într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cuptor
Bol
7
Adăugați zahăr; bate până se omogenizează bine. Bateți în 2 linguri amidon de porumb, 1 lingură suc de lămâie, toată coaja de citrice și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Vanilie
Zahăr
8
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ouă
9
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Coaceți tortul până când este umflat și crăpat în jurul marginilor și centrul se mișcă doar ușor atunci când tigaia este agitată ușor, aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
11
Scoateți din cuptor. Rulați cuțitul mic în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Tort rece în tigaie pe raft. Prajitura la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Cuptor
Tigaie
12
Se fierbe marmelada și 2 lingurițe de suc de lămâie în cratiță până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Marmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Întindeți glazura caldă deasupra tortului. Chill tort 10 minute.