Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă Mai Sănătoasă
Cheesecake cu zmeură de ciocolată albă mai sănătoasă necesită aproximativ 10 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 657 calorii, 14g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, firimituri de prăjituri cu ciocolată, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 25%. Încercați Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, și Cheesecake Cu Zmeură Și Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Acoperiți exteriorul unei tigaie cu arc de 9 inci cu straturi duble de folie de aluminiu.
Amestecați firimiturile de biscuiți, 1 lingură de zahăr și untul topit într-un castron. Apăsați amestecul în fundul tigaiei.
Combinați zmeura, 2 linguri de zahăr, amidon de porumb și apă într-o cratiță. Aduceți la fierbere și continuați să fierbeți până când sosul este gros, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul printr-o strecurătoare de plasă pentru a îndepărta semințele.
Topiți chipsurile de ciocolată albă cu lapte într-un castron metalic peste o tigaie cu apă clocotită, amestecând ocazional până se omogenizează.
Se amestecă împreună brânza Neufchatel și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând. Se amestecă în extract de vanilie și ciocolată albă topită.
Se toarnă jumătate din aluat peste crustă. Lingură 3 linguri sos de zmeură peste aluat.
Turnați restul de aluat de cheesecake în tigaie și lingurați încă 3 linguri de sos de zmeură peste aluat. Rotiți aluatul cu vârful cuțitului pentru a crea un efect marmorat.
Așezați tigaia într-o tigaie și umpleți tigaia cu apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea drumului în afara tigaiei.
Coaceți în preîncălzit până când umplutura este setată, 55 până la 60 de minute. Se răcește complet. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 8 ore înainte de a-l scoate din tigaie.
Se servește cu sosul de zmeură rămas.