Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă Mai Sănătoasă

Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă Mai Sănătoasă
Cheesecake cu zmeură de ciocolată albă mai sănătoasă necesită aproximativ 10 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 657 calorii, 14g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, firimituri de prăjituri cu ciocolată, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 25%. Încercați Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, și Cheesecake Cu Zmeură Și Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Acoperiți exteriorul unei tigaie cu arc de 9 inci cu straturi duble de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Amestecați firimiturile de biscuiți, 1 lingură de zahăr și untul topit într-un castron. Apăsați amestecul în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Combinați zmeura, 2 linguri de zahăr, amidon de porumb și apă într-o cratiță. Aduceți la fierbere și continuați să fierbeți până când sosul este gros, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul printr-o strecurătoare de plasă pentru a îndepărta semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Topiți chipsurile de ciocolată albă cu lapte într-un castron metalic peste o tigaie cu apă clocotită, amestecând ocazional până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Se amestecă împreună brânza Neufchatel și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând. Se amestecă în extract de vanilie și ciocolată albă topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă jumătate din aluat peste crustă. Lingură 3 linguri sos de zmeură peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Turnați restul de aluat de cheesecake în tigaie și lingurați încă 3 linguri de sos de zmeură peste aluat. Rotiți aluatul cu vârful cuțitului pentru a crea un efect marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Așezați tigaia într-o tigaie și umpleți tigaia cu apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea drumului în afara tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Coaceți în preîncălzit până când umplutura este setată, 55 până la 60 de minute. Se răcește complet. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 8 ore înainte de a-l scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Se servește cu sosul de zmeură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista