Cheesecake Cu Vârtej De Caramel
Această rețetă face 1 porții cu 6835 calorii, 122G de proteine, și 607g de grăsime fiecare. Dacă $20.66 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Caramel Swirl Cheesecake ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați smântână, nuci, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Desert Cu Cheesecake Cu Vârtej De Caramel, Cheesecake cu vârtej și mere de Caramel, și Cheesecake Cu Mere Cu Vârtej De Caramel (Crock-Pot) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Așezați nucile într-o tigaie pentru tort sau plăcintă și prăjiți timp de 12 minute, amestecând tigaia după 6 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și răciți-o. Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F.
Pulverizați interiorul tăvii cu formă de arc cu spray de copt antiaderent. Înfășurați bine folia de aluminiu rezistentă în jurul fundului tigaiei pentru a preveni scurgerea apei în timp ce se coace într-o baie de apă.
Pulsați nucile și zahărul brun în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel până când nucile sunt măcinate fin, aproximativ 1 minut.
Se toarnă untul prin tubul de alimentare și se pulsează până când amestecul începe să se țină împreună în aglomerări umede.
Transferați amestecul în tigaia cu arc și apăsați crusta uniform pe fund.
Bateți crema de brânză în vasul unui mixer electric cu suport folosind accesoriul plat pentru bătător sau într-un castron mare folosind un mixer de mână, până când este pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați zaharurile și bateți bine împreună.
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați vanilia apoi adăugați smântâna și amestecați complet.
Se toarnă 1 / 2 de aluat în tigaia pregătită. Apoi turnați 1 / 2 din sosul de caramel peste aluat. Folosiți vârful unui cuțit sau al unei scobitori pentru a vă învârti împreună. Repetați încă o dată cu aluatul și sosul rămas.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mai mare sau într-o tigaie de prăjire.
Se toarnă apă clocotită în tigaia de jos până când ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei.
Coaceți tortul timp de 1 oră și 30 de minute, sau până când tortul pufăie și blatul este auriu deschis.
Scoateți tigăile din cuptor și transferați tigaia cu arc într-un suport de răcire pentru a se răci complet. Acoperiți partea superioară a cheesecake-ului cu hârtie cerată și înfășurați bine cu folie de aluminiu, apoi răciți cel puțin 8 ore. Eliberați clema de pe partea laterală a tăvii cu arc și trageți ușor părțile laterale de jos.
Serviți cheesecake-ul la temperatura camerei.
Păstrați tortul bine învelit în folie de aluminiu până la 4 zile la frigider. Pentru a îngheța până la 4 molii, înfășurați tortul strâns în mai multe straturi de folie de plastic și folie. Dacă este înghețat, dezghețați peste noapte la frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Retipărit cu permisiunea de la Caramel de Carole Bloom, 2013 Gibbs Smith