Cheesecake Cu Vârtej De Caramel

Cheesecake Cu Vârtej De Caramel
Această rețetă face 1 porții cu 6835 calorii, 122G de proteine, și 607g de grăsime fiecare. Dacă $20.66 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Caramel Swirl Cheesecake ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați smântână, nuci, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Desert Cu Cheesecake Cu Vârtej De Caramel, Cheesecake cu vârtej și mere de Caramel, și Cheesecake Cu Mere Cu Vârtej De Caramel (Crock-Pot) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați nucile într-o tigaie pentru tort sau plăcintă și prăjiți timp de 12 minute, amestecând tigaia după 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
TigaieTigaie
3
Scoateți tigaia din cuptor și răciți-o. Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Pulverizați interiorul tăvii cu formă de arc cu spray de copt antiaderent. Înfășurați bine folia de aluminiu rezistentă în jurul fundului tigaiei pentru a preveni scurgerea apei în timp ce se coace într-o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Pulsați nucile și zahărul brun în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel până când nucile sunt măcinate fin, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
6
Se toarnă untul prin tubul de alimentare și se pulsează până când amestecul începe să se țină împreună în aglomerări umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Transferați amestecul în tigaia cu arc și apăsați crusta uniform pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1
Bateți crema de brânză în vasul unui mixer electric cu suport folosind accesoriul plat pentru bătător sau într-un castron mare folosind un mixer de mână, până când este pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați zaharurile și bateți bine împreună.
3
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați vanilia apoi adăugați smântâna și amestecați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
5
Se toarnă 1 / 2 de aluat în tigaia pregătită. Apoi turnați 1 / 2 din sosul de caramel peste aluat. Folosiți vârful unui cuțit sau al unei scobitori pentru a vă învârti împreună. Repetați încă o dată cu aluatul și sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mai mare sau într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Se toarnă apă clocotită în tigaia de jos până când ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
8
Coaceți tortul timp de 1 oră și 30 de minute, sau până când tortul pufăie și blatul este auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți tigăile din cuptor și transferați tigaia cu arc într-un suport de răcire pentru a se răci complet. Acoperiți partea superioară a cheesecake-ului cu hârtie cerată și înfășurați bine cu folie de aluminiu, apoi răciți cel puțin 8 ore. Eliberați clema de pe partea laterală a tăvii cu arc și trageți ușor părțile laterale de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
10
Serviți cheesecake-ul la temperatura camerei.
1
Păstrați tortul bine învelit în folie de aluminiu până la 4 zile la frigider. Pentru a îngheța până la 4 molii, înfășurați tortul strâns în mai multe straturi de folie de plastic și folie. Dacă este înghețat, dezghețați peste noapte la frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Retipărit cu permisiunea de la Caramel de Carole Bloom, 2013 Gibbs Smith
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate79
Revista