Cheesecake Cu Var Cheie
Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 150 de calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de iaurt de vanilie, zahăr, miere maid graham Cracker crumbs și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor fundul și partea laterală a tigaiei cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit; presărați uniform cu firimituri de cracker graham. Pune deoparte.
Se amestecă gelatina și zahărul în cratiță mică.
Adăugați apă; se amestecă până se omogenizează bine.
Lăsați să stea 2 min. Gatiti la foc mic 5 min. sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând ocazional.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până când este cremoasă. Adăugați treptat iaurtul și concentratul de limeade, bătând până se omogenizează bine.
Se adaugă amestecul de gelatină; se amestecă bine. Dați la frigider până la consistența albușurilor neînvinse, amestecând ocazional.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; îndepărtați marginea tigaiei. Păstrați restul de cheesecake la frigider.