Cheesecake cu unt de arahide și jeleu
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 386 calorii. Dacă 83 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., untul de arahide și Cheesecake-ul de jeleu ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, cremă de brânză philadelphia, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cheesecake cu unt de arahide și jeleu (Diabetic), Batoane De Brânză Cu Unt De Arahide Și Jeleu, și Sandvișuri cu brânză cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la325 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Se amestecă firimituri graham, 3 linguri. de zahăr și unt; apăsați ferm pe partea de jos a tigaie.
Coaceți 10 minute. Se răcește complet.
Bateți crema de brânză, restul de 1 cană de zahăr, untul de arahide și făina într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Adăugați lapte; se amestecă bine.
Coaceți 55 de minute sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se amestecă jeleul până se omogenizează; se întinde peste cheesecake. Se da la frigider 3 ore sau peste noapte. Păstrați restul de cheesecake la frigider.