Cheesecake Cu Unt De Arahide Fericit-Ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 553 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,55 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, unt, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolata Cu Unt De Arahide Cheesecake, Ciocolata Cu Unt De Arahide Cheesecake, și Ciocolata Unt De Arahide Ceașcă Cheesecake.
Instrucțiuni
Așezați un 9-in uns. springform pan pe o grosime dublă de folie grele (aproximativ 18 în. pătrat). Înfășurați în siguranță folia în jurul tăvii.
Așezați prăjiturile într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la firimituri fine. Se amestecă untul. Apăsați pe partea de jos și 2 in. sus părțile laterale ale tigaie pregătit; retrase din circuitul agricol.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți bomboanele topite și vanilia.
Adăugați ouă; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Coaceți la 325 de minute pentru 60-65 de minute sau până când centrul este doar setat și partea de sus apare plictisitoare.
Scoateți tava cu formă de arc din Baia de apă. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult.
Pentru mousse de unt de arahide, presărați gelatina peste apă rece; lăsați să stea 1 minut. Cuptor cu microunde pe mare timp de 20-30 de secunde. Se amestecă și se lasă să stea 1 minut sau până când gelatina se dizolvă complet.
Între timp, într-o mică cratiță grea, încălziți smântâna, untul de arahide și zahărul până se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei.
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou. Întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant.
Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul se ingroasa si acopera spatele unei linguri. Se amestecă amestecul de gelatină. Transferați rapid într-un castron; se pune în apă cu gheață și se amestecă timp de 15 minute sau până se răcește și se îngroașă.
Se toarnă peste cheesecake. La frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Pentru garnitură, într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata.
Stropiți peste cheesecake.
Garnisiți cu bucle de ciocolată și frișcă, dacă doriți.