Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 315 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală satsuman, unt, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Portocale Satsuman, Satsuman chutney de portocale și afine uscate, și Satsuma Fistic Dacquoise & Satsuma Fistic Buttercream.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, acoperiți ușor o tigaie cu arc de 9 inci cu spray de gătit. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Cernem împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați 3 linguri de zahăr și unt într-un robot de bucătărie; procesați până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați gălbenușul de ou; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
6
Adăugați amestecul de făină în robotul de bucătărie; procesați doar până se combină. Apăsați ferm amestecul în fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
7
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Combinați brânzeturile cremă în robotul de bucătărie; procesați 30 de secunde sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
9
Adăugați 3/4 cană zahăr; procesați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
10
Adăugați smântână, coajă și suc; procesați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Suc
Carne De Vită
11
Adăugați ouă, câte 1, procesând bine după fiecare adăugare. Răzuiți părțile laterale ale bolului; procesați 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se toarnă amestecul de brânză în crusta pregătită; puneți tigaia într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă. Opriți cuptorul; lăsați să stea 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
15
Scoateți cheesecake din cuptor și baie de apă; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.