Cheesecake cu mousse de fasole de vanilie PHILADELPHIA
Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 402 calorii. Mergeți la magazin și ridicați napolitane de vanilie, fasole de vanilie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Mousse De Ciocolată Albă Cu Fasole De Vanilie, Cremă de unt de fasole de vanilie, Mousse de ciocolată albă de fasole de vanilie și sirop de vanilie pentru tort de nuntă, și PHILADELPHIAn INDULGENCE Mousse de ciocolată Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Combinați firimiturile de napolitane și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Bate 3 kg. cremă de brânză, 3/4 cană zahăr și 1 linguriță. extract de vanilie într-un castron mare cu mixer până la amestecare. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a împărți ușor păstăia de fasole de vanilie pe lungime în jumătate; răzuiește semințele în aluat de cheesecake.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește complet în tigaie.
Bateți restul de cremă de brânză, zahăr și extract de vanilie cu mixerul într-un castron mare până se omogenizează.
Bateți în biciul rece; răspândit peste cheesecake. Refrigerați 4 ore.
Îndepărtați marginea tigaiei înainte de a servi cheesecake.