Cheesecake Cu Lămâie Vegană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cheesecake cu lămâie vegană. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție conține 307 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă fără lactate, amidon de porumb fără OMG, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 332 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Go Dairy Free. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Cheesecake Cu Lămâie Vegană, Cheesecake cu lămâie vegană, și Lemon Vegan Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F.
Așezați tofu de mătase și cremă de brânză fără lactate în robotul de bucătărie și procesați timp de 1 minut.
Adăugați zahărul și procesați până se omogenizează și nu rămân granule de zahăr, aproximativ 3 până la 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie și extractul de migdale.
Bateți amidonul de porumb, până se dizolvă.
Se toarnă amestecul în robotul de bucătărie și se procesează până se omogenizează.
Răsturnați amestecul în crusta pregătită.
Coaceți cheesecake-ul vegan timp de 45 de minute.
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei timp de 2 ore, apoi dați-l la frigider peste noapte.