Cheesecake cu lămâie cu Topping de fructe de pădure proaspete
Această rețetă servește 16 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 366 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de zahăr, frișcă, fursecuri gingersnap și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake de vanilie cu Topping de cireșe, Tort de cafea proaspătă cu fructe de pădure cu topping de firimituri de nucă, și Cheesecake în stil New York cu Topping de cireșe proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.înfășurați în afara tăvii cu arc de 9 inci cu folie pentru a preveni scurgerea. Pulverizați în partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit. În castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați amestecul de crustă pe fundul tigaiei.
Coaceți crusta 5 până la 7 minute sau până când este setată. Se răcește 5 minute la temperatura camerei. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Între timp, într-un castron mare bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie timp de 2 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare. La viteză mică, bateți în smântână, suc de lămâie și coajă de lămâie.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Acoperiți ușor și refrigerați 8 ore sau peste noapte înainte de servire.
Chiar înainte de servire, rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei; îndepărtați cu grijă partea tigaiei. Într-un castron mic răcit, bateți frișca și zahărul pudră la viteză mare până se formează vârfuri moi. Lingură pe cheesecake. Se acoperă cu fructe de pădure și răsuciri de lămâie.