Cheesecake Cu Iaurt Grecesc
Reteta cheesecake iaurt grecesc este gata în aproximativ 6 ore și 5 minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 508 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, iaurt fără grăsimi, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cheesecake Cu Iaurt Grecesc, Cheesecake Cu Iaurt Grecesc, și Cheesecake Cu Iaurt Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Presărați firimituri pe fundul vasului de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Bateți Neufchatel, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați iaurt; se amestecă bine. Bateți treptat în ouă întregi și albușuri, amestecând după fiecare doar până se omogenizează; se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți 55 min. la 1 oră sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet. Refrigerați 4 ore.