Cheesecake Cu Iaurt Divin
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căpșuni, firimituri de cracker graham, iaurt grecesc de vanilie cu miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecake Divin Din Catifea De Ciocolată, Cheesecake Cu Iaurt, și Cheesecake Cu Iaurt De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.pulverizați tigaia cu arc de 9 inci cu spray de gătit. În castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați în partea de jos și ușor în sus a tigaiei. Refrigerați în timp ce faceți umplutura.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați zahăr și ouă; bate la viteză medie până se omogenizează. Bateți iaurtul și făina până se omogenizează. Se întinde cu grijă peste crustă în tigaie.
Așezați cheesecake-ul în cuptor cu tigaie cu apă pe raftul cuptorului sub el (pentru a preveni crăparea).
Coaceți 1 oră 25 minute până la 1 oră 30 minute sau până când centrul este setat. Se răcește 30 de minute. Fără eliberarea sau îndepărtarea laterală a tigaiei, rulați spatula metalică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi. Capac; refrigerați cel puțin 3 ore până la răcire.
Îndepărtați partea tigaiei; lăsați cheesecake pe fundul tigaiei pentru a servi.
Top cheesecake cu căpșuni. A se păstra acoperit la frigider.