Cheesecake Cu Dovleac Stratificat
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, dovleac, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cheesecake Cu Dovleac Stratificat, Cheesecake Cu Dovleac Stratificat, și Plăcintă Cu Brânză Cu Dovleac În Straturi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.ungeți tigaia cu formă de arc de 9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Înfășurați folia în jurul tigaiei pentru a prinde picături. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și 1 inch în sus a tigaiei.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie doar până când este netedă și cremoasă; nu bate prea mult. La viteză mică, bateți treptat zahărul. La viteză mică, bateți ouăle, pe rând, doar până se amestecă. Puneți 3 căni din amestecul de cremă de brânză în tigaie; se întinde uniform.
Se amestecă dovleacul, ghimbirul, scorțișoara și nucșoara în amestecul de brânză cremă rămas; se amestecă cu sârmă până se omogenizează. Lingură peste amestec în tigaie.
Coaceți 1 oră 25 de minute până la 1 oră 30 de minute sau până când marginile sunt setate, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat.
Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor cu 30 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor; așezați pe raftul de răcire. Fără a elibera partea tigaiei, rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Acoperiți liber; refrigerați cel puțin 6 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi din nou cheesecake; îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Așezați cheesecake pe farfuria de servire. Păstrați cheesecake-ul acoperit la frigider.