Cheesecake Cu Dovleac Crocant De Migdale
Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 45 de porții cu 282 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, margarină, cremă knudsen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Crocant Cu Caramel De Dovleac, Dovleac nucă de cocos moale servi cu Maple migdale Crunch, și Cheesecake Cu Dovleac-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la325 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă).
Se amestecă firimiturile de cracker graham, 1/3 cană de zahăr, migdale și margarină până se omogenizează bine. Apăsați ferm pe partea de jos și 2 inci în sus a tigaiei; pus deoparte.
Bateți crema de brânză și restul de 2/3 cană de zahăr într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați dovleac, smântână și condimente; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Coaceți 1 oră. Opriți cuptorul. Deschideți ușor ușa; lăsați cheesecake să stea în cuptor 30 de minute.
Întindeți toppingul Crunch de migdale peste cheesecake cald. Se fierbe 6 inci de la foc timp de 2 minute sau până se rumenesc. Rulați un cuțit mic sau o spatulă în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. La frigider cu cel puțin 4 ore înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.