Cheesecake Cu Coajă De Lămâie
Această rețetă servește 5. O porție conține 896 calorii, 16g de proteine, și 67g de grăsime. Dacă $2.45 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul cu coajă de lămâie ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, firimituri de cracker graham, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Lămâie Cu Coajă De Lămâie + Blogiversary + Set De Bakeware Din Gresie Le Creuset Giveaway, Boabe coapte cu caș de lămâie și nucă de cocos acoperite cu frișcă de casă, și Cheesecake Cu Caș De Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la325 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă).
Se amestecă firimiturile de graham și untul topit până se omogenizează bine; apăsați ferm pe fundul tigaiei. Bateți crema de brânză și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați 3 ouă, unul câte unul, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare. Se amestecă 1 lingură. din coaja de lamaie.
Coaceți 45 până la 50 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. La frigider cu cel puțin 4 ore înainte de servire.
Între timp, bateți restul de 3 ouă și restul de 3/4 cană de zahăr cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Adăugați 1 lingură rămasă. coaja de lamaie, sucul de lamaie si 2 linguri. unt; se amestecă bine. Cuptor cu microunde la mare 2 min.; bateți până când untul este complet topit și amestecul este bine amestecat. Cuptor cu microunde încă 2 min. sau până când amestecul ajunge să fiarbă și este ușor îngroșat; se amestecă. Se răcește complet. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Stropiți sosul uniform peste feliile de cheesecake înainte de servire.