Cheesecake cu ciocolată albă și ricotta

Cheesecake cu ciocolată albă și ricotta
Ciocolata alba & ricotta cheesecake este un desert care servește 8. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 588 calorii, 14g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 282 de fani. Un amestec de gelatină, ulei de floarea soarelui, ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Ciocolata Ricotta Cheesecake, Ciocolata Ricotta Cheesecake, și Ciocolată ricotta cheesecake Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Topiți untul într-o tigaie sau cuptor cu microunde. Zdrobiți foarte fin biscuiții împreună, amestecați cu untul, apoi apăsați foarte ferm în baza unei forme rotunde de tort de 20 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Coaceți timp de 6 minute. Se răcește, apoi ștergeți interiorul cutiei cu puțin ulei pe hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Înmuiați gelatina în apă în timp ce faceți umplutura. Răsturnați ciocolata într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită, apoi adăugați laptele. Se încălzește ușor până se topește, apoi se amestecă împreună. Strângeți gelatina uscată, adăugați la amestecul de ciocolată și amestecați pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Bateți ricotta, smântâna, zahărul și gălbenușurile împreună. Într-un castron separat, bateți albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Amestecați amestecurile de ciocolată și ricotta împreună, apoi pliați ușor albușurile. Se toarnă cu grijă pe baza de biscuiți răcită. Acoperiți cositorul cu folie alimentară, apoi răciți până când este ferm, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
7
Pentru a decora, acoperiți foarte generos cheesecake-ul cu buclele de ciocolată albă, apoi scoateți din tablă, împrăștiați cu semințele de rodie și praf peste tot cu zahăr glazură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes

Cheesecake funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vineyards Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Viile Târziu Recolta Riesling
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista