Cheesecake cu ciocolată albă și ricotta
Ciocolata alba & ricotta cheesecake este un desert care servește 8. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 588 calorii, 14g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 282 de fani. Un amestec de gelatină, ulei de floarea soarelui, ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Ciocolata Ricotta Cheesecake, Ciocolata Ricotta Cheesecake, și Ciocolată ricotta cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Topiți untul într-o tigaie sau cuptor cu microunde. Zdrobiți foarte fin biscuiții împreună, amestecați cu untul, apoi apăsați foarte ferm în baza unei forme rotunde de tort de 20 cm.
Coaceți timp de 6 minute. Se răcește, apoi ștergeți interiorul cutiei cu puțin ulei pe hârtie de bucătărie.
Înmuiați gelatina în apă în timp ce faceți umplutura. Răsturnați ciocolata într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită, apoi adăugați laptele. Se încălzește ușor până se topește, apoi se amestecă împreună. Strângeți gelatina uscată, adăugați la amestecul de ciocolată și amestecați pentru a se dizolva.
Bateți ricotta, smântâna, zahărul și gălbenușurile împreună. Într-un castron separat, bateți albușurile.
Amestecați amestecurile de ciocolată și ricotta împreună, apoi pliați ușor albușurile. Se toarnă cu grijă pe baza de biscuiți răcită. Acoperiți cositorul cu folie alimentară, apoi răciți până când este ferm, de preferință peste noapte.
Pentru a decora, acoperiți foarte generos cheesecake-ul cu buclele de ciocolată albă, apoi scoateți din tablă, împrăștiați cu semințele de rodie și praf peste tot cu zahăr glazură, dacă doriți.