Cheesecake Cu Ciocolată Albă Pătată Cu Afine

Cheesecake Cu Ciocolată Albă Pătată Cu Afine
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 305 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri graham cracker, extract de vanillan, blocați brânză cremă cu 1/3 mai puțin grăsime și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake Cu Afine Cu Ciocolată Albă, Cheesecake Cu Ciocolată Albă-Afine, și Cheesecake Cu Afine Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti brânza de iaurt, așezați o strecurătoare într-un castron mediu. Linie strecurătoare cu 2 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginea exterioară. Lingură iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron; aruncați lichidul. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
IaurtIaurt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pentru a pregăti crusta, combinați firimiturile de cracker și untul, aruncând cu o furculiță până se umezesc. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Coaceți la 350 timp de 10 minute; se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti gem de afine, combinați afine, 1/2 cană zahăr, apă și suc într-o cratiță medie și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute sau până când merisoarele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
SucSuc
ZahărZahăr
ApăApă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
7
Așezați amestecul de afine într-un robot de bucătărie; procesați 2 minute sau până aproape neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Pentru a pregăti umplutura, așezați ciocolată și lapte în vârful unui cazan dublu. Gatiti peste apa fierbinte 5 minute sau pana cand ciocolata se topeste si amestecul este neted, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
9
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
10
Așezați brânza de iaurt, 1 cană de zahăr și următoarele 4 Ingrediente (1 cană de zahăr prin smântână) într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mică 1 minut. Bateți la viteză medie-mare 2 minute sau până când vasul este neted, răzuind ocazional. Bateți în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CiocolataCiocolata
BrânzăBrânză
IaurtIaurt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Răzuiți bolul și bateți 30 de secunde. Îndoiți în gem de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
OuăOuă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se toarnă peste crustă și partea superioară netedă. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 10 minute. Opriți cuptorul; îndepărtați folia. Cheesecake rece în cuptor închis 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista