Cheesecake Cu Ciocolată Albă Pătată Cu Afine
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 305 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri graham cracker, extract de vanillan, blocați brânză cremă cu 1/3 mai puțin grăsime și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake Cu Afine Cu Ciocolată Albă, Cheesecake Cu Ciocolată Albă-Afine, și Cheesecake Cu Afine Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti brânza de iaurt, așezați o strecurătoare într-un castron mediu. Linie strecurătoare cu 2 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginea exterioară. Lingură iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron; aruncați lichidul. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, combinați firimiturile de cracker și untul, aruncând cu o furculiță până se umezesc. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 minute; se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Pentru a pregăti gem de afine, combinați afine, 1/2 cană zahăr, apă și suc într-o cratiță medie și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute sau până când merisoarele sunt moi.
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
Așezați amestecul de afine într-un robot de bucătărie; procesați 2 minute sau până aproape neted. Pune deoparte.
Pentru a pregăti umplutura, așezați ciocolată și lapte în vârful unui cazan dublu. Gatiti peste apa fierbinte 5 minute sau pana cand ciocolata se topeste si amestecul este neted, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Pune deoparte.
Așezați brânza de iaurt, 1 cană de zahăr și următoarele 4 Ingrediente (1 cană de zahăr prin smântână) într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mică 1 minut. Bateți la viteză medie-mare 2 minute sau până când vasul este neted, răzuind ocazional. Bateți în amestecul de ciocolată.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Răzuiți bolul și bateți 30 de secunde. Îndoiți în gem de afine.
Se toarnă peste crustă și partea superioară netedă. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 10 minute. Opriți cuptorul; îndepărtați folia. Cheesecake rece în cuptor închis 1 oră și 15 minute.
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.