Cheesecake Cu Caramel Sărat
Cheesecake cu Caramel sărat necesită în jur 10 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 376 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, gelatină, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 485 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de mama ordonat. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Caramel Sărat, Plăcintă Cu Brânză Cu Caramel Sărat, și Cheesecake Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Combinați Oreosul zdrobit și untul topit până când toate firimiturile sunt umezite.. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tăvii cu arc.
Se pune la congelator în timp ce pregătiți umplutura.
Încălziți cuptorul la 300 de aripioare de la calibru vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr brun la viteză medie până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează.
Adăugați 3/4 cană frișcă și 1/4 cană sirop de cafea; bate până se omogenizează.
Se toarnă umplutura peste crustă.
Coaceți la 300 de metri pătrați 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor. Opriți cuptorul; deschideți ușa 4 inci.
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Înfășurați bine în folie de plastic și refrigerați cel puțin 6 ore sau overnight.In cratiță de 2 litri, topiți 1/2 cană de unt la foc mediu.
Adăugați 1 1/4 căni de zahăr brun și 2 linguri de sirop de cafea.
Se încălzește la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut pana se dizolva zaharul. Se amestecă 1/2 cană frișcă; reveniți la fierbere.
Se ia de pe foc. Se răcește 20 de minute.
Combinați smântâna grea și ciocolata într-un castron de dimensiuni medii pentru microunde.
Încălziți-l la cuptorul cu microunde timp de două minute.
Bateți, apoi puneți-l înapoi în cuptorul cu microunde încă 30 de secunde și bateți. Repetați în intervale de 30 de secunde până când ciocolata este complet topită și o puteți încorpora complet în cremă.
Lăsați să se răcească aproximativ 5-10 minute (până când este încă turnat, dar nu mai este fierbinte)
Așezați 1/4 cană de apă rece într-o tigaie mică cu sos, apoi presărați cu 1 linguriță de gelatină fără aromă.
Lăsați gelatina să se înmoaie și să absoarbă toată apa (aproximativ 5 minute).
Puneți tigaia la foc mic și amestecați până se dizolvă gelatina.
Lăsați-l să se răcească pe foc în timp ce finalizați următorul step.In bolul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți 1 cană de smântână și 2 linguri de zahăr până se formează vârfuri moi. Se toarnă încet gelatina dizolvată caldă și se amestecă până se reformează vârfurile moi. Nu veți obține vârfuri rigide, dar această frișcă va fi perfectă pentru pipping deasupra cheesecake, plăcinte și alte deserturi.
Scoateți Cheesecake-ul din frigider.
Turnați sosul de caramel sărat deasupra cheesecake-ului (folosiți cât doriți, apoi păstrați restul pentru a-l folosi la servirea cheesecake-ului sau pentru toppingul de înghețată). Puneți înapoi la frigider în timp ce pregătiți ganache-ul. Odată ce ganache-ul este făcut și răcit, scoateți tortul din frigider și turnați ganache deasupra stratului de caramel. Puneți înapoi în frigider în timp ce faceți frișcă.
Așezați frisca într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de 1 m, scoateți tortul din frigider și pipați frisca pe marginea cheesecake-ului.
Stropiți blatul tortului cu sos de caramel și presărați sare de mare în fulgi. Se acoperă și se păstrează în frigider până când este gata să serve.To serviți, rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei cu formă de arc; îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Tăiați cheesecake-ul în felii. Puteți stropi felii cu mai mult sos de caramel, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake rămas.