Cheesecake Cu Caramel Sărat

Cheesecake Cu Caramel Sărat
Cheesecake cu Caramel sărat necesită în jur 10 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 376 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, gelatină, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 485 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de mama ordonat. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Caramel Sărat, Plăcintă Cu Brânză Cu Caramel Sărat, și Cheesecake Cu Caramel Sărat.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Combinați Oreosul zdrobit și untul topit până când toate firimiturile sunt umezite.. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tăvii cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cookie-uri OreoCookie-uri Oreo
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Se pune la congelator în timp ce pregătiți umplutura.
4
Încălziți cuptorul la 300 de aripioare de la calibru vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr brun la viteză medie până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați 3/4 cană frișcă și 1/4 cană sirop de cafea; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
6
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți la 300 de metri pătrați 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor. Opriți cuptorul; deschideți ușa 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Înfășurați bine în folie de plastic și refrigerați cel puțin 6 ore sau overnight.In cratiță de 2 litri, topiți 1/2 cană de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați 1 1/4 căni de zahăr brun și 2 linguri de sirop de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
10
Se încălzește la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut pana se dizolva zaharul. Se amestecă 1/2 cană frișcă; reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Se ia de pe foc. Se răcește 20 de minute.
12
Combinați smântâna grea și ciocolata într-un castron de dimensiuni medii pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Încălziți-l la cuptorul cu microunde timp de două minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
14
Bateți, apoi puneți-l înapoi în cuptorul cu microunde încă 30 de secunde și bateți. Repetați în intervale de 30 de secunde până când ciocolata este complet topită și o puteți încorpora complet în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Lăsați să se răcească aproximativ 5-10 minute (până când este încă turnat, dar nu mai este fierbinte)
16
Așezați 1/4 cană de apă rece într-o tigaie mică cu sos, apoi presărați cu 1 linguriță de gelatină fără aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
17
Lăsați gelatina să se înmoaie și să absoarbă toată apa (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
18
Puneți tigaia la foc mic și amestecați până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Lăsați-l să se răcească pe foc în timp ce finalizați următorul step.In bolul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți 1 cană de smântână și 2 linguri de zahăr până se formează vârfuri moi. Se toarnă încet gelatina dizolvată caldă și se amestecă până se reformează vârfurile moi. Nu veți obține vârfuri rigide, dar această frișcă va fi perfectă pentru pipping deasupra cheesecake, plăcinte și alte deserturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
Scoateți Cheesecake-ul din frigider.
21
Turnați sosul de caramel sărat deasupra cheesecake-ului (folosiți cât doriți, apoi păstrați restul pentru a-l folosi la servirea cheesecake-ului sau pentru toppingul de înghețată). Puneți înapoi la frigider în timp ce pregătiți ganache-ul. Odată ce ganache-ul este făcut și răcit, scoateți tortul din frigider și turnați ganache deasupra stratului de caramel. Puneți înapoi în frigider în timp ce faceți frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping De înghețatăTopping De înghețată
Piersici FeliatePiersici Feliate
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
22
Așezați frisca într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de 1 m, scoateți tortul din frigider și pipați frisca pe marginea cheesecake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
23
Stropiți blatul tortului cu sos de caramel și presărați sare de mare în fulgi. Se acoperă și se păstrează în frigider până când este gata să serve.To serviți, rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei cu formă de arc; îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
24
Tăiați cheesecake-ul în felii. Puteți stropi felii cu mai mult sos de caramel, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista