Cheesecake Cu Caramel Sărat

Cheesecake Cu Caramel Sărat
Cheesecake cu Caramel sărat necesită în jur 10 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 376 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, gelatină, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 485 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de mama ordonat. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Caramel Sărat, Plăcintă Cu Brânză Cu Caramel Sărat, și Cheesecake Cu Caramel Sărat.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Combinați Oreosul zdrobit și untul topit până când toate firimiturile sunt umezite.. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tăvii cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cookie-uri OreoCookie-uri Oreo
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Se pune la congelator în timp ce pregătiți umplutura.
4
Încălziți cuptorul la 300 de aripioare de la calibru vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr brun la viteză medie până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Adăugați 3/4 cană frișcă și 1/4 cană sirop de cafea; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
6
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Coaceți la 300 de metri pătrați 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor. Opriți cuptorul; deschideți ușa 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Înfășurați bine în folie de plastic și refrigerați cel puțin 6 ore sau overnight.In cratiță de 2 litri, topiți 1/2 cană de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați 1 1/4 căni de zahăr brun și 2 linguri de sirop de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
10
Se încălzește la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut pana se dizolva zaharul. Se amestecă 1/2 cană frișcă; reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
11
Se ia de pe foc. Se răcește 20 de minute.
12
Combinați smântâna grea și ciocolata într-un castron de dimensiuni medii pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Încălziți-l la cuptorul cu microunde timp de două minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
14
Bateți, apoi puneți-l înapoi în cuptorul cu microunde încă 30 de secunde și bateți. Repetați în intervale de 30 de secunde până când ciocolata este complet topită și o puteți încorpora complet în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Lăsați să se răcească aproximativ 5-10 minute (până când este încă turnat, dar nu mai este fierbinte)
16
Așezați 1/4 cană de apă rece într-o tigaie mică cu sos, apoi presărați cu 1 linguriță de gelatină fără aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Lăsați gelatina să se înmoaie și să absoarbă toată apa (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
18
Puneți tigaia la foc mic și amestecați până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
19
Lăsați-l să se răcească pe foc în timp ce finalizați următorul step.In bolul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți 1 cană de smântână și 2 linguri de zahăr până se formează vârfuri moi. Se toarnă încet gelatina dizolvată caldă și se amestecă până se reformează vârfurile moi. Nu veți obține vârfuri rigide, dar această frișcă va fi perfectă pentru pipping deasupra cheesecake, plăcinte și alte deserturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
20
Scoateți Cheesecake-ul din frigider.
21
Turnați sosul de caramel sărat deasupra cheesecake-ului (folosiți cât doriți, apoi păstrați restul pentru a-l folosi la servirea cheesecake-ului sau pentru toppingul de înghețată). Puneți înapoi la frigider în timp ce pregătiți ganache-ul. Odată ce ganache-ul este făcut și răcit, scoateți tortul din frigider și turnați ganache deasupra stratului de caramel. Puneți înapoi în frigider în timp ce faceți frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping De înghețatăTopping De înghețată
Piersici FeliatePiersici Feliate
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
22
Așezați frisca într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de 1 m, scoateți tortul din frigider și pipați frisca pe marginea cheesecake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
23
Stropiți blatul tortului cu sos de caramel și presărați sare de mare în fulgi. Se acoperă și se păstrează în frigider până când este gata să serve.To serviți, rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei cu formă de arc; îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
24
Tăiați cheesecake-ul în felii. Puteți stropi felii cu mai mult sos de caramel, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista