Cheesecake cu brânză albastră și nuci
Cheesecake cu brânză albastră și nuci necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 233 de calorii, 6 g de proteine și 18 g de grăsimi. Pentru 87 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 26. Această rețetă de la Taste of Home necesită struguri, biscuiți, piper și ouă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și struguri cu nucă și brânză albastră, salată cu brânză albastră și nuci și pană cu nucă și brânză albastră.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate cremă de brânză și brânză albastră până devine pufoasă.
Adăugați 1 cană de smântână până se omogenizează.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină. Se amestecă piper.
Se toarnă într-un 9-in uns. tigaie cu arc.
Așezați tava pe o foaie de copt.
Coaceți la 325° timp de 25-30 de minute sau până când centrul este aproape fixat (partea de sus se poate crăpa).
Lăsați să stea pe un grătar timp de 5 minute; se unge cu smântâna rămasă.
Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Ornați cu struguri, fructe stelate și ierburi, dacă doriți.
Serviți cu biscuiți. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Merlotul Barefoot Cellars cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Barefoot Cellars Merlot]()
Barefoot Cellars Merlot
Arome și arome delicioase de dulceață de afine, coacăze și prune. Stejarul integrat ridică fructele și completează taninurile medii bogate și un finisaj persistent de stejar vanilat