Cheesecake Cu Brânză Albastră
Cheesecake cu brânză albastră este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 411 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 4 fani. Un amestec de ardei gras, ceapă verde, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Cheesecake Cu Brânză Albastră, Cheesecake Cu Brânză Albastră, și Cheesecake Cu Nuci Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Bateți crema de brânză și brânza albastră într-un bol mare de amestecare până când sunt ușoare și pufoase-aproximativ 5 minute.
Se amestecă în 1 cană smântână și piper.
Adăugați ouă-pe rând-amestecând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă amestecul în tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt.
Coaceți 60 - 65 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Întindeți cu grijă 1 1/4 cană smântână deasupra. Reveniți la cuptor 5 minute. Se răcește complet pe grătar. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Pentru a servi, așezați pe farfuria de servire. Îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tigaiei. Decorați blatul cu ardei roșu tăiat în forme de flori cu tăietor mic de prăjituri și blaturi de ceapă verde ca tulpini.