Cheesecake Cu Bezea Cu Lămâie
Dacă 93 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul cu bezea cu lămâie ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 16. 127 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lămâi, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Bezea Cu Lămâie, Cheesecake Cu Bezea Cu Lămâie, și Meyer Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă firimiturile, untul și 2 lingurițe. zahăr; apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan. Radeți coaja de la 1 lămâie, apoi strecurați 1/2 cană de suc din toate lămâile. Separați 3 ouă.
Bateți crema de brânză și 1 cană din zahărul rămas într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați smântână și suc de lămâie; se amestecă bine.
Adăugați 1 ou întreg și 3 gălbenușuri, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare. Se amestecă coaja.
Coaceți 1 oră 10 min. sau până când centrul este setat; scoateți din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 204°.
Bateti albusurile de ou si crema de tartru intr-un bol mic cu mixerul la viteza mare pana se spumeaza. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând până se formează vârfuri tari; lingura pe cheesecake.
Răspândiți pentru a acoperi complet partea de sus.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până se rumenesc. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Refrigerați 4 ore.