Cheesecake

Cheesecake
Cheesecake durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 325 de calorii. Pentru 1,01 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert destul de ieftin. Această rețetă de la Allrecipes necesită extract de migdale, smântână, zahăr și sare. 17 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Philadelphia Cheesecake of the Year Contest & My Christmas Shortbread Cheesecake, Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake făcut acasă și Infamous Cheesecake sau Cinnamon-Apple Cider Cheesecake de la Abbey.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Într-un castron mare, combinați crema de brânză, 1 cană de zahăr, extract de migdale, ouăle și sarea. Bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnitură: Drajeuri Argintii, Perle De Zahăr, Zahăr SpumantGarnitură: Drajeuri Argintii, Perle De Zahăr, Zahăr Spumant
Biscuiți RITZ®Biscuiți RITZ®
1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Hamsii (soi Sarat), Clatite Si ScurseHamsii (soi Sarat), Clatite Si Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme Mușchi De Vârf, Tăiat împotriva Bobului Pe Bias în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 Inch1 1/2 Kilograme Mușchi De Vârf, Tăiat împotriva Bobului Pe Bias în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 Inch
Piept De Curcan Feliat, Taiat Gros-deli Sau Rotisor, TocatPiept De Curcan Feliat, Taiat Gros-deli Sau Rotisor, Tocat
2
Se toarnă într-o farfurie de plăcintă unsă adânc.
3
Coaceți la 325 de grade F (165 de grade C) timp de 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Piept De Curcan Feliat, Taiat Gros-deli Sau Rotisor, TocatPiept De Curcan Feliat, Taiat Gros-deli Sau Rotisor, Tocat
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Piept De Curcan Feliat, Taiat Gros-deli Sau Rotisor, TocatPiept De Curcan Feliat, Taiat Gros-deli Sau Rotisor, Tocat
5
Pentru a face topping: combinați smântâna, 2 linguri de zahăr și 1/4 linguriță extract de vanilie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, OpționalPâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional
6
Întindeți uniform deasupra cheesecake-ului copt, apoi coaceți 10 minute la 325 grade F (165 grade C) pentru a seta blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt In BucateleAluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt In Bucatele
Echipamente pe care le vei folosi
Piept De Curcan Feliat, Taiat Gros-deli Sau Rotisor, TocatPiept De Curcan Feliat, Taiat Gros-deli Sau Rotisor, Tocat
7
Se lasa sa se raceasca, se da la frigider cateva ore inainte de servire.

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Blanchard Perez Cava Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut este de culoare galben pai, cu pete verzi. Nasul este proaspăt și expresiv, cu arome primare de măr verde și pere, împreună cu nuci uscate și note de pâine proaspătă coaptă. În gust, notele de fructe coapte cu caracter expresiv de citrice sunt însoțite de o notă de ierburi mediteraneene. Aciditatea, greutatea și textura echilibrate au ca rezultat un final lung și plin de viață. Acest vin spumant are echilibrul perfect de uscăciune, bule și fructe pentru a îmbogăți orice experiență culinară. Este o alegere fantastică de servit alături de legume, creveți și crustacee, sau delicioasă de la sine! Amestecul: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista