Cheeseburger Tort
Cheeseburger tort necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 548 calorii. Această rețetă servește 16. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de bomboane gumate cu frunze de mentă, glazură de vanilie, fondant rulat portocaliu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Bacon Cheeseburger Tort, Tort De Cheeseburger De Ziua Nebunilor Din Aprilie, și Plăcintă Cu Cheeseburger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un bol rezistent la cuptor de 2 1/2 litri și două tigăi rotunde de 8 inci cu spray de gătit. Bateți amestecul de tort, ouăle, laptele de unt și uleiul vegetal într-un bol mare cu un mixer.
Împărțiți aluatul între castron și tigăi; coaceți până când o scobitoare iese curată, aproximativ 25 de minute pentru Tigăi și aproximativ 45 de minute pentru castron. Se răcește în tigăi 15 minute, apoi se desface pe rafturi.
Presărați niște zahăr verde sau alb pe o tăietură.
Rulați bomboanele de mentă la 1/8 inch grosime cu un știft de rulare, stropind cu mai mult zahăr pentru a împiedica lipirea bomboanelor.
Tăiați fiecare bucată gumată aplatizată în 3 benzi. Îndoiți fiecare bandă în stil acordeon pentru a face volane; prindeți capetele împreună.
Întindeți fondantul portocaliu pe o suprafață prăfuită cu amidon de porumb la o grosime de aproximativ 1/8 inch. Tăiați fondantul într-un pătrat de 7 inci; acoperiți cu folie de plastic și puneți deoparte.
Tăiați partea superioară a 1 tort rotund și partea plată a tortului bolului pentru a le face la nivel; zdrobiți garniturile.
Amestecați glazura de vanilie, 4 linguri glazura de ciocolată și colorantul alimentar galben și roșu într-un bol pentru a face o înghețare maro deschis.
Puneți tortul rotund tăiat pe o farfurie de servire sau pe o placă de tort. Îngheț cu o parte din glazura maro deschis. Aranjați volanele cu bomboane gumate în jurul marginii tortului.
Întindeți glazura de ciocolată rămasă pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului rotund netăiat. Apăsați garniturile de tort sfărâmate în glazură.
Puneți tortul de ciocolată pe cocul de jos, apoi drapați fondantul portocaliu deasupra. Înghețați tortul în formă de castron cu glazura maro deschisă rămasă; așezați pe patty. Apăsați cerealele de orez în glazură.
Fotografie de Antonis Achilleos