Cheeseburger Calzones
Cheeseburger Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 229 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cheddar și amestec de brânză americană, apă, amestec original și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Calzone, Calzone, și Calzone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă ketchup, muștar și ceapă.
Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick și apa clocotită cu furculița până se formează aluatul. Împărțiți aluatul în sferturi. Pe suprafața presărată cu amestec Bisquick, rulați bucăți de aluat în amestec Bisquick pentru a acoperi. Apăsați fiecare piesă în rundă de 6 inci, grosime de 1/4 inch.
Lingură 1/4 cană amestec de carne de vită pe o parte a fiecărui aluat rotund până la 1/2 inch de margini. Top carne de vită pe fiecare rundă cu 1/4 cană de brânză și 3 felii de murături. Îndoiți aluatul în jumătate, acoperind umplutura. Apăsați marginile cu dinți de furcă pentru a sigila.
Pe foaia de cookie-uri negrasă, puneți calzone.
Se unge cu ou; se presară cu semințe de susan.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.