Cheddar și slănină de două ori cartofi copți
Cheddar și Bacon cartofi coapte de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 630 calorii, 14g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină, ulei de măsline, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cheddar Bacon Cartofi Coapte De Două Ori, Cartofi dulci de două ori coapte cu Cheddar și slănină, și Cheddar, slănină și Scallion cartofi copți de două ori.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați slănina pe o foaie de copt și coaceți până când sunt crocante, aproximativ 25 de minute.
Scoateți de pe foaia de copt pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Crumble o dată răcit.
Așezați cartofii pe o foaie de copt.
Stropiți ușor cu ulei de măsline și presărați cu sare.
Coaceți cartofii până când sunt crocanți la exterior și complet fierți, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Folosiți un cuțit pentru a tăia o formă de canoe din partea de sus a fiecărui cartof. Aruncați partea de sus. Folosiți o lingură mică pentru a îndepărta carnea din cartofi într-un castron, lăsând o coajă de 1/4 inci.
Rezervați o mică stropire de brânză și ceapă verde.
Puneți cartofii cu slănina mărunțită, smântâna, untul, brânza, ceapa verde și puțină sare și piper.
Adăugați umplutura de cartofi uniform înapoi pe piei, împărțind în mod egal.
Presărați fiecare cartof cu brânza rezervată și ceapa verde.
Așezați fiecare cartof înapoi pe foaia de copt și coaceți până când este încălzit și auriu, aproximativ 25 de minute.