Cheddar și cartofi Pierogies ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 321 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pierogii de cartofi cu varză și slănină, Somon Afumat Și Cartofi Wonton Pierogies, și Pierogies cu ceapă caramelizată, varză și cartofi.
Instrucțiuni
1
Puneți cartoful într-o cratiță medie; acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Combinați cartoful, brânza cheddar, 2 lingurițe de unt și 1/4 linguriță de sare într-un castron; mash cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Unt
Cartofi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bol
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina și restul de 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați 1/2 cană smântână și ouă într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de făină, amestecând doar până se combină. Înfășurați aluatul în folie de plastic; la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 4 minute. Se amestecă amestecul de ceapă în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Cartofi
Ceapă
10
Împărțiți aluatul în 2 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
11
Rulați fiecare porție la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu un tăietor rotund de 4 inci în 18 runde. Lucrând cu 1 rundă la un moment dat, lingură 1 lingură amestec de cartofi pe fiecare rundă. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați marginile împreună pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Aluat
Rola
12
Aduceți 12 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Adăugați jumătate din pierogies; gatiti 2 minute sau pana cand pierogies plutesc.
14
Îndepărtați pierogiile fierte cu o lingură cu fante. Repetați procedura cu pierogiile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
15
Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Adăugați jumătate de pierogies în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu restul de 2 lingurițe de unt și pierogii rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Așezați 3 pierogies pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 2 lingurițe de smântână.