Cheddar și Pierogies de cartofi

Cheddar și Pierogies de cartofi
Cheddar și cartofi Pierogies ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 321 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pierogii de cartofi cu varză și slănină, Somon Afumat Și Cartofi Wonton Pierogies, și Pierogies cu ceapă caramelizată, varză și cartofi.

Instrucțiuni

1
Puneți cartoful într-o cratiță medie; acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați cartoful, brânza cheddar, 2 lingurițe de unt și 1/4 linguriță de sare într-un castron; mash cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
UntUnt
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina și restul de 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați 1/2 cană smântână și ouă într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de făină, amestecând doar până se combină. Înfășurați aluatul în folie de plastic; la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 4 minute. Se amestecă amestecul de ceapă în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
CeapăCeapă
10
Împărțiți aluatul în 2 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Rulați fiecare porție la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu un tăietor rotund de 4 inci în 18 runde. Lucrând cu 1 rundă la un moment dat, lingură 1 lingură amestec de cartofi pe fiecare rundă. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați marginile împreună pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AluatAluat
RolaRola
12
Aduceți 12 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Adăugați jumătate din pierogies; gatiti 2 minute sau pana cand pierogies plutesc.
14
Îndepărtați pierogiile fierte cu o lingură cu fante. Repetați procedura cu pierogiile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
15
Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Adăugați jumătate de pierogies în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu restul de 2 lingurițe de unt și pierogii rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Așezați 3 pierogies pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 2 lingurițe de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
19
Se presară uniform cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista