Cheddar-Frunze De Pâine Scurtă De Pecan
Dacă $1.45 pe portie se încadrează în bugetul dvs., frunzele de pâine scurtă de Cheddar-Pecan ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 2 porții cu 679 calorii, 19g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, amidon de porumb, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Frunze De Pâine Scurtă Cu Brânză Albastră, Frunze de pâine scurtă cu brânză albastră cu cremă de brânză-ruladă de Chutney, și Cheddar Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute). Reduceți temperatura cuptorului la 32
Procesați brânza și untul într-un robot de bucătărie timp de 10 până la 15 secunde sau până când sunt cremoase, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Adăugați făină și următoarele 3 ingrediente; pulsați de 9 până la 10 ori sau până când amestecul este sfărâmicios.
Adăugați nuci pecan prăjite; pulsează de 4 până la 5 ori sau până se combină.
Adăugați jumătate și jumătate și procesați 10 până la 15 secunde sau până când amestecul formează aglomerări umede.
Transferați amestecul pe folie de plastic pe o suprafață plană; adunați aluatul într-o bilă și aplatizați într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați în folie de plastic și răciți 1 oră până când este ferm sau sigilați aluatul înfășurat într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar și răciți până la 3 zile.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă.
Rola la 1/8-la 1/4-inch grosime.
Tăiați cu tăietori în formă de frunze de 1 1/2 și 2 inci.
Așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți la 325 timp de 16 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Transferați într-o grătar; lăsați să se răcească 15 minute.
Notă: de asemenea, puteți congela frunzele de pâine scurtă bine răcite și coapte într-un recipient etanș. A se păstra la congelator până la 2 săptămâni.
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE!
Frunze de brânză albastră-Pecan: omiteți jumătate și jumătate. Substitut 1 (4-oz.) recipient brânză albastră mărunțită pentru brânză Cheddar. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, pulsând de 9 până la 10 ori după adăugarea pecanelor în pas