Cheddar de pui și burgeri Guacamole
Reteta Cheddar de pui și guacamole burgeri ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 23 minute. Acest fel principal are 517 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți brânză cheddar, chifle de hamburger, suc de lime și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Burgeri de pui Cheddar jalape 6RO cu Guacamole, Burgeri de pui cu Guacamole, Cheddar și roșii carbonizate, și Burgeri de curcan Jalapeno cu Cheddar și Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Amestecați puiul măcinat, 1/3 cană de coriandru, brânză Cheddar, usturoi, piper jalapeno, suc de lămâie, chimen, boia, sare și piper împreună într-un castron; se modelează în 4 chiftele.
Gatiti prajiturile pe gratar pana cand fundul se rumeneste, 3 pana la 4 minute; întoarceți burgerii și acoperiți cu o felie de brânză Cheddar. Continuați să gătiți până când nu mai este roz în centru, încă 1 până la 2 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Transferați burgerii pe o farfurie pentru a se odihni până când sucurile sunt reabsorbite în carne, aproximativ 3 minute.
Puneți burgeri pe chifle despicate și acoperiți cu guacamole și coriandru.