Cheddar-Burgeri Cu Bacon

Cheddar-Burgeri Cu Bacon
Cheddar-Bacon Burgers este un fel principal care servește 6. O porție conține 621 calorii, 25g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru 1,63 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Taste of Home necesită cidru de mere, rulouri de ceapă, ceapă și maioneză. 3 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cheddar-Burgeri Cu Bacon, BBQ Bacon Cheddar burgeri, și Bacon Cheddar Umplute Burgeri.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați carne de vită și cârnați; se amestecă ușor, dar bine. Formați în șase chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Carne De VităCarne De Vită
3
Într-o tigaie mare, gătiți burgeri la foc mediu 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 de calorii.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
4
Răspândiți rulouri cu maioneză; top cu burgeri, ceapă și romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
RomaineRomaine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CeapăCeapă
RolaRola

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista