Charlottes de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată

Charlottes de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Charlottes de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 634 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaja De Lămâie Confiată, Aperitive Champagne-Limoncello cu coajă de lămâie confiată, și Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia mică de copt cu folie. Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja de la lămâi în fâșii lungi (numai partea galbenă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se pune într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi generos; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgere. Repetați albirea de încă 2 ori.
5
Tăiați coaja de lămâie în benzi late de 1/8 inch. Aduceți 2 căni de zahăr și 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe ușor 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați coaja de lămâie; fierbeți până când coaja este translucidă, aproximativ 15 minute. Folosind lingura cu fante, transferați coaja pe foaia pregătită; presărați 1 cană de zahăr și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Lăsați să se usuce la temperatura camerei 2 ore.
8
Transferați amestecul de coajă de lămâie într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
9
Se toarnă siropul în castron. (Coaja de lămâie confiată și siropul se pot face cu 3 zile înainte. Păstrați coaja la temperatura camerei. Acoperiți și răciți siropul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle întregi, zahărul, sucul de lămâie și sarea pentru a se amesteca în partea superioară a cazanului dublu peste apă care abia fierbe (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți constant până când amestecul se îngroașă și termometrul citit instantaneu înregistrează 160 km f, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați în vasul de sticlă; așezați folie de plastic direct pe suprafață; refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Tăiați mărunt suficientă coajă de lămâie confiată pentru a măsura 1/4 cană; așezați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă în 1/2 cană de caș de lămâie; acoperiți și răciți. Bateți frisca într-un castron mare până se formează vârfuri. Îndoiți 1 cană de frișcă în cașul de lămâie rămas; acoperiți și răciți. Acoperiți restul de frișcă; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Linia șase feluri de mâncare souffl de 3/4 cană (3 inci în diametru cu laturi înalte de 1 1/2 inci) cu folie de plastic, lăsând o consolă de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Tăiați ladyfingers în lungimi de 2 inci, rezervând capete. Stand 7 piese ladyfinger în poziție verticală una lângă alta, partea rotunjită afară, în jurul interiorul jantei de fiecare fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
7
Așezați bucăți de capăt rezervate de ladyfingers în partea de jos a fiecărui vas, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
8
Periați ușor degetele cu sirop de lămâie. Lingură 1/4 cană amestec de cremă de lămâie în centrul fiecărui fel de mâncare. Întindeți ușor Generos 1 lingură amestec de coajă de lămâie peste fiecare. Se răcește cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Caș De LămâieCaș De Lămâie
SiropSirop
CremăCremă
LămâieLămâie
9
Folosind folie de plastic ca ajutor, ridicați șarlotele din vasele souffl. Îndepărtați cu grijă folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Așezați pe farfurii. Lingura frisca rezervata in punga de patiserie prevazuta cu varf de stea medie. Pipe frisca rozeta deasupra fiecare charlotte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
11
Presărați fiecare cu coajă de lămâie confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista