Charlottes de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Charlottes de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 634 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaja De Lămâie Confiată, Aperitive Champagne-Limoncello cu coajă de lămâie confiată, și Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia mică de copt cu folie. Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja de la lămâi în fâșii lungi (numai partea galbenă).
Se pune într-o cratiță mică.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi generos; aduceți la fierbere.
Scurgere. Repetați albirea de încă 2 ori.
Tăiați coaja de lămâie în benzi late de 1/8 inch. Aduceți 2 căni de zahăr și 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe ușor 5 minute.
Adăugați coaja de lămâie; fierbeți până când coaja este translucidă, aproximativ 15 minute. Folosind lingura cu fante, transferați coaja pe foaia pregătită; presărați 1 cană de zahăr și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să se usuce la temperatura camerei 2 ore.
Transferați amestecul de coajă de lămâie într-un recipient etanș.
Se toarnă siropul în castron. (Coaja de lămâie confiată și siropul se pot face cu 3 zile înainte. Păstrați coaja la temperatura camerei. Acoperiți și răciți siropul.)
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle întregi, zahărul, sucul de lămâie și sarea pentru a se amesteca în partea superioară a cazanului dublu peste apă care abia fierbe (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți constant până când amestecul se îngroașă și termometrul citit instantaneu înregistrează 160 km f, aproximativ 6 minute.
Transferați în vasul de sticlă; așezați folie de plastic direct pe suprafață; refrigerați peste noapte.
Tăiați mărunt suficientă coajă de lămâie confiată pentru a măsura 1/4 cană; așezați într-un castron mic.
Se amestecă în 1/2 cană de caș de lămâie; acoperiți și răciți. Bateți frisca într-un castron mare până se formează vârfuri. Îndoiți 1 cană de frișcă în cașul de lămâie rămas; acoperiți și răciți. Acoperiți restul de frișcă; rece.
Linia șase feluri de mâncare souffl de 3/4 cană (3 inci în diametru cu laturi înalte de 1 1/2 inci) cu folie de plastic, lăsând o consolă de 3 inci.
Tăiați ladyfingers în lungimi de 2 inci, rezervând capete. Stand 7 piese ladyfinger în poziție verticală una lângă alta, partea rotunjită afară, în jurul interiorul jantei de fiecare fel de mâncare.
Așezați bucăți de capăt rezervate de ladyfingers în partea de jos a fiecărui vas, acoperind complet.
Periați ușor degetele cu sirop de lămâie. Lingură 1/4 cană amestec de cremă de lămâie în centrul fiecărui fel de mâncare. Întindeți ușor Generos 1 lingură amestec de coajă de lămâie peste fiecare. Se răcește cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Folosind folie de plastic ca ajutor, ridicați șarlotele din vasele souffl. Îndepărtați cu grijă folia de plastic.
Așezați pe farfurii. Lingura frisca rezervata in punga de patiserie prevazuta cu varf de stea medie. Pipe frisca rozeta deasupra fiecare charlotte.
Presărați fiecare cu coajă de lămâie confiată.