Chardonnay-Ridichi Fierte
Chardonnay-ridichi fiert este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Chardonnay-coapse de pui fierte cu păstârnac, Chardonnay-coapse de pui fierte cu păstârnac, și Ridichi Înăbușite Cu Unt.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și cimbru; gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Se amestecă ridichi; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau doar până când ridichile sunt fragede.
Scoateți ridichile din tigaie cu o lingură pliată. Gatiti amestecul de vin 2 minute sau pana cand este usor gros, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și sarea.
Se toarnă amestecul de vin peste ridichi și se presară pătrunjel.