Chard elvețian și Ricotta salata ou coace
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Coacerea cu ouă elvețiană și Ricotta Salatan ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 358 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Penne cu brânză elvețiană și Ricotta, Prăjituri elvețiene cu brânză și Ricotta, și Paste Ricottan și Chard elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați mătgul și tăiați capetele decolorate ale tulpinilor.
Tăiați tulpina centrală din frunze cu o incizie în formă de V care urmează forma conică a tulpinii. Tăiați subțire tulpinile și lăsați-le deoparte. Tăiați frunzele.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți 2 linguri. unt.
Adăugați tulpini de smog și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Adăugați frunze de bietă și usturoi. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când frunzele sunt fragede. Se amestecă piperul alb. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească ușor.
Unt un 9-cu 12-in. vas de copt.
Se întinde bietă gătită pe fund și se presară cu ricotta salata. Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna și restul de 1/2 linguriță. sare.
Se toarnă peste bietă și ricotta salata.
Se presară cu gruyre, se acoperă cu folie de plastic și se răcește peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți folia de plastic din ouă și coaceți până când setul și blatul se rumenesc, 40 până la 45 de minute.
Se servește fierbinte, tăiat în pătrate.