Chard elvețian Ricotta Gnudi cu ciuperci de toamnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ricotta Gnudi Elvețiană cu ciuperci de toamnă. Această rețetă face 6 porții cu 347 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ciuperci, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste Ricottan și Chard elvețian, Prăjituri elvețiene cu brânză și Ricotta, și Penne cu brânză elvețiană și Ricotta.
Instrucțiuni
1
Tăiați frunzele de bietă din fiecare partedin tulpina centrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
2
Tăiați tulpinile în bastoane de chibritbenzi. Acoperiți și refrigerați tulpinile; rezervă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
3
Gatiti frunzele de smog intr-o oala mare defierbere cu apa sarata pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere; rece. Strângeți frunzele de chard până se usucă foarte mult; puneți în procesor.Folosind viraje pornite / oprite, tocați mărunt bietul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
5
Addricotta, 1/2 cană parmezan, șalotă,ou, sare grosieră, piper și nucșoară; processă se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Parmezan
Ceapă Eșalotă
Nucșoară
Piper
Ouă
6
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați 1/2 cană de făină; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți șifrigeți aluatul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
1
Aduceți bulion de pui, șaloturi feliate și tulpini de ciuperci pentru a fierbe în cratiță mare. Reduceți căldura la mediuși fierbeți până când amestecul se reduce la 3cupe, 35 până la 40 de minute. Tulpina. Întoarceți bulionul în cratiță; aruncați solidele în strainer.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperă și Răcorește-te. Reîncălziți înainte de a continua.Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare; adăugați capace de ciuperci feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ciuperci
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Tigaie
2
Se presara cu sare si piper; saut.până când ciupercile sunt fragede și rumenite,8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
3
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Heatremaining 1 lingura de ulei în aceeași skilletover foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Adăugați tulpini de chard subțire rezervate și saut până la licitație, 6 până la 8 minute. do ahead ciuperci șitulpinile de coajă pot fi pregătite cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Chard Elvețian
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Linia de coacere cu margini cu hârtie de pergament. Puneți niște făinăplacă mare. Lucrând în loturi, aruncați lingurițe de aluat gnudi (dimensiunea nucilor mici) pe farfurie cu făină pentru a forma aproximativ 36 de gnudi. Folosind mâinile făinoase, modelați ușor fiecare în 1 1/2 inch lungime, 1/2 inch grosime. Atingeți excesul de făină; transferați gnudi lafoaie de copt pregătită. do ahead poate fifăcut cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.Aduceți o oală mare de apă sărată lafierbeți. Glisați gnudi în oală; gatiti pana cand se inmoaie,amestecand ocazional, aproximativ 10 minute.Între timp, amestecați restul de 4linguri de unt în bulion fierbinte. Sezonbulion la gust cu sare și piper. Acoperipentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Nuci
Unt
Bulion
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Împărțiți ciupercile și tulpinile de mătgeprintre 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați bulion, împărțind în mod egal (aproximativ 1/2 cană fiecare). Folosind lingura cu fante, împărțiți gnudi între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
10
Se presară cu
11
Parmezan și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
1
Fructat și pământesc Michele Chiarlo 2006"Le Orme" Barbera d ' Asti Superiore, Italia (11 dolari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinul Barbera
1
Gnudi dur? Încercați să fierbeți găluștele mai mult timp; făina trebuie să gătească înainte de a fi fragede.