Chard elvețian-Galete de Ricotta cu ouă prăjite

Chard elvețian-Galete de Ricotta cu ouă prăjite
Galetele elvețiene Chard-Ricotta cu ouă prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 371 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, crustă simplă de patiserie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Galete De Mămăligă Cu Praz Și Bietă Elvețiană, Penne cu brânză elvețiană și Ricotta, și Prăjituri elvețiene cu brânză și Ricotta.

Instrucțiuni

1
Acoperiți și răciți crusta simplă de patiserie 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați bietă și gătiți aproximativ 1 minut sau până când s-a ofilit. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Bateți 2 ouă într-un castron mediu. Se amestecă brânza ricotta și următoarele 6 ingrediente. Se amestecă bietul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Chard ElvețianChard Elvețian
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Ungeți ușor 2 foi mari de copt sau tapetați fiecare cu hârtie pergament. Împărțiți fiecare crustă de patiserie uniform în 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Rulați fiecare piesă într-un cerc de 6 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Așezați pe foi de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați aproximativ 1/3 cană de amestec de ouă în centrul fiecărei cruste. Îndoiți aproximativ 1 inch de crustă în jurul amestecului, ciupind marginea împreună pentru a crea o jantă în formă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OuăOuă
9
Combinați 1 ou și lapte; periați în afara fiecărei galete cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
10
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă foarte mare la foc mediu. Se prăjește restul de 6 ouă până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Așezați 1 ou pe fiecare galetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
13
Se presară cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista