Chard cremos și cartofi

Chard cremos și cartofi
Chard cremos și cartofi este un vegetarian garnitură. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 265 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, fulgi de ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguină Cremoasă De Bietă Roșie, Cremă Elvețiană cremoasă cu nucă de cocos, și Paste Cremoase Din Brânză Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii noi in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez 20 de minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Tăiați cartofii noi în jumătate și păstrați-i la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
3
Scoateți și aruncați coastele din bietă. Clătiți bietul cu apă rece; se scurge și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Gatiti bietele, 1/4 lingurita de sare si fulgii de ceapa in apa clocotita pentru a acoperi in cuptorul olandez 10 minute; scurgeți și reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Chard ElvețianChard Elvețian
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați cartofi și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; bateți în făină și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Bateți treptat laptele; gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă restul de 3/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Se toarnă peste legume și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8
Serviți imediat.
9
Notă: pentru a face din timp, puneți amestecul cremos într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se răcește până este gata de servit. Pentru a reîncălzi, coaceți la 350 timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista