Chard cremos și cartofi

Chard cremos și cartofi
Chard cremos și cartofi este un vegetarian garnitură. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 265 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, fulgi de ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguină Cremoasă De Bietă Roșie, Cremă Elvețiană cremoasă cu nucă de cocos, și Paste Cremoase Din Brânză Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii noi in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez 20 de minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Tăiați cartofii noi în jumătate și păstrați-i la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
3
Scoateți și aruncați coastele din bietă. Clătiți bietul cu apă rece; se scurge și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Gatiti bietele, 1/4 lingurita de sare si fulgii de ceapa in apa clocotita pentru a acoperi in cuptorul olandez 10 minute; scurgeți și reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Chard ElvețianChard Elvețian
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați cartofi și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; bateți în făină și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Bateți treptat laptele; gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă restul de 3/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
7
Se toarnă peste legume și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8
Serviți imediat.
9
Notă: pentru a face din timp, puneți amestecul cremos într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se răcește până este gata de servit. Pentru a reîncălzi, coaceți la 350 timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista