Char siu-chifle de porc și ananas glazurate
Char Siu-chifle de porc și ananas glazurate necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 665 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de filete de porc, sos hoisin, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Char siu-chifle de porc și ananas glazurate, Slow Cooker chineză de porc aka Char Siu carne de porc, și Chifle De Porc Aburit (Char Siu Bao) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți saramură: într-o oală mare, aduceți 3 1/2 căni de apă la fierbere. Se amestecă sarea, zahărul brun și vanilia. Se răcește până se răcește.
Puneți carnea de porc într - un 9-cu 13-in. pan și se toarnă pe saramură. Se răcește cel puțin 3 ore și până la
Faceți glazură char siu: într-un castron mic, amestecați ketchup, hoisin, ulei de susan, usturoi, ghimbir și sos de soia.
Se toarnă jumătate din sos într-un alt castron mic.
Pregătiți grătarul pentru căldură medie indirectă (350 până la 450; puteți ține mâna 5 înăuntru. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde).
Așezați carnea de porc peste zona indirectă de căldură și gătiți, acoperită, până când carnea ajunge la 135 pe un termometru pentru carne, 15 până la 20 de minute.
Folosind o perie de patiserie și un bol de glazură, acoperiți carnea de porc cu glazură, economisind 2 lingurițe. pentru ananas. Gatiti carnea de porc (daca folositi carbune, adaugati 6 pana la 8 brichete pentru a mentine temperatura), rotind ocazional, pana cand glazura s-a caramelizat usor si termometrul pentru carne ajunge la 145, 5 pana la 10 minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute.
Așezați felii de ananas pe zona de căldură directă a grătarului, periați cu 2 lingurițe. Glaze rezervate și gătiți, întorcându-vă o dată, până când apar semne de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți feliile de pe grătar și tăiați-le în jumătate.
Tăiați carnea de porc în 1/2-in. felii.
Tăiați o fantă diagonală adâncă peste partea superioară a fiecărei role. Umpleți fiecare rulou cu o bucată de carne de porc, o jumătate de felie de ananas la grătar, o crenguță de coriandru și 1/2 linguriță. glaze din al doilea castron.
Serviți rulourile cu glazura rămasă pentru stropire.
* Găsiți extract aromatic de vanilie Hawaiană la magazinele alimentare gourmet și hawaiianvanilla.com; extractul de vanilie non-Hawaiian funcționează și el.
Faceți înainte: carne de porc cu saramură și faceți glazură char siu până la 1 zi înainte.