Channa Masala (Năut Curry)
Channa Masala (Năut Curry) ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 252 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ceapă, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Channa Masala (Năut Curry), Channa-Năut, Cartofi Și Conopidă Curry, și Curry De Năut (Chana Masala) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, aproximativ jumătate din ceapă, ghimbirul și făina de orez într-un blender; amestecați într-o pastă.
Încălziți uleiul și semințele de chimen într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când chimenul se umflă și devine maro auriu. Gatiti ceapa ramasa in uleiul incins timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de roșii amestecate, fasolea garbanzo, pudra de curry și sarea în ceapă; acoperiți și gătiți până la cald, aproximativ 5 minute.
Garnisiți cu cilantro pentru a servi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Un vin care este la fel de frumos ca Cape Town în sine. 100% alesi Chenin Blanc cultivate în Africa de Sud faimoasa regiune Swartland. Realizat folosind un amestec de struguri care provin dintr-o colecție diversă de soluri Swartland, fiecare bucată de pământ punându-și propria marcă pe vinul final. Făcut pentru acele zile calde însorite care nu par să se termine.