Channa Masala (Curry de năut) este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 252 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, roșii, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură indiană. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Channa Masala (Curry De Năut), Channa-Curry De Năut, Cartofi Și Conopidă, și Chole Masala-Curry De Năut.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile, aproximativ jumătate de ceapă, ghimbirul și făina de orez într-un blender; se amestecă într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Tomate
Ghimbir
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul și semințele de chimen într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când chimenul se umflă și devine maro auriu. Gatiti ceapa ramasa in uleiul incins timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de roșii amestecat, fasolea garbanzo, pudra de curry și sarea în ceapă; acoperiți și gătiți până la fierbinte, aproximativ 5 minute.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.