Channa Masala (Curry De Năut)

Channa Masala (Curry De Năut)
Channa Masala (Curry de năut) este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 252 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, roșii, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură indiană. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Channa Masala (Curry De Năut), Channa-Curry De Năut, Cartofi Și Conopidă, și Chole Masala-Curry De Năut.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, aproximativ jumătate de ceapă, ghimbirul și făina de orez într-un blender; se amestecă într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
TomateTomate
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul și semințele de chimen într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când chimenul se umflă și devine maro auriu. Gatiti ceapa ramasa in uleiul incins timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de roșii amestecat, fasolea garbanzo, pudra de curry și sarea în ceapă; acoperiți și gătiți până la fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Pudră De CurryPudră De Curry
ChimenChimen
CeapăCeapă
TomateTomate
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ornează cu coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista